Opel Kadett ?

 

 

 

 
-Kuules Petteri..kysyin..

-Niin..

-Mitäs siinä kortissa oikein lukikaan?

-"Kauimpaa tullut on palkittu, samoin tikkakisan 14 parasta.  ...Hiiliäkin on!"  

-"Kaffetta ja pullaa on ennekin tarjottu, miksei nyttenkin." luki Petteri ja suuntasi autonsa keulan kohti nousevaa aurinkoa..eikä tullut takaisin ennenkuin aurinko laski taas mailleen..


-Petteri..

-Nooh..

-Mitä siellä Opelbileissä oikein sitten näkyi?

No, aamusella eri suunnista tulleet Opel-hörhöt kokoontuivat läheisen huoltoaseman pihalla ysin jälkeen, ja sen pakollisen kaffen jälkeen suunnistettiin sitten letkassa pileiden tontille. 

Harraste-Opel;it ajettiin riveihin nurmikkokentälle ja pikkuhiljaa paikalle saapuikin päivän edetessä melko edustava kokoelma erilaisia Opel-malleja josta mainittakoon mm. A Diplomat V8 Coupe, P Kapitän, 3 kpl B Admiral josta yksi V8-koneella, A Manta, B Kadetteja, C Kadett, A Commodore-malleja, A/B/C/D Rekord -malleja, Olympia Rekord PII.. Autoja toinen toistaan upeampia yksilöitä. 

Tapahtumassa vallitsi rento meininki, kaffetta ja pullaa tarjottiin, perinteinen tikkakisa vietiin läpi ja kaikki osallistujat saivat useita palkintoja, kannatti siis osallistua! Paikalla oli myös muita osamyyjiä ja monilla oli hyvät mahdollisuudet tehdä "löytöjä" kunhan vain malttoi tonkia osamäärää.

Ilma ei ollut niin aurinkoisen lämmin kuin olisi voinut mutta eipä sentään satanut vettä kuten edellispäivänä. Upeimmaksi autoksi valittiin hienosti entisöity neliovinen, punainen Rekord PII, todella nätti! Kahvituspäällikkö (bilemestarin vaimo :), joka on perinteisesti valinnut kauneimman opelixin paikalla olijoista teki kuitenkin ratkaisun kun oli niin vaikea päättää parhaasta autosta myös toisen auton palkitsemisesta ja sen palkinnon vei myös upeasti entisöity sivuilla jo esiteltykkin A-Rekord. 

Kotkan seudulta tullut  pariskunta sai pisimmältä tulleen palkinnon - alkuperäis lisävarusteen taloudellisuusajoon = mötikkä jossa on vihreä/punainen ledi - kun painaa liikaa kaasupetaalia, niin punainen syttyy. YES!!

Porukkaa oli niin paljon että kaikkien kanssa ei millään ehtinyt jutella, ja oma aikansa meni myös osia tonkiessa... Moni teki varmasti onnistuneita hankintoja sillä tontilta löytyi niinkin harvinainen osa kuin A Manta/Ascona uusi alatukivarsi puslineen eteen! 

Eipä tosiaan vähään aikaan ole nähty yhtä upeata valikoimaa hienoja Opel-autoja yhdessä paikkaa. Tällainen jokakesäinen tapahtuma on ihan mukava ennen kuuminta kesälomakautta!


 

 

 


admiral-b-2.8e.jpg

admiral-b-v8.jpg

commodore-a-gs-coupe.jpg

diplomat-a-v8-coupe.jpg

isolohko-tigra.jpg

kadett-b-coupe-jne.jpg

kadett-c-2d-sedan.jpg

kadett-c-caravan.jpg

kadett-c-caravan-myos.jpg

kadett-c-coupe.jpg

kadett-c-gte.jpg

kadett-projekti.jpg

lila-commodore-a-gs-coupe.jpg

musta-kadett-b-.jpg

p2-caravan.jpg

p2-caravan-2.jpg

p2-l-4d-sedan.jpg

rekord-a-2d-sedan-1.jpg

rekord-a-2d-sedan-2.jpg

rekord-a-coupe.jpg

rekord-b-2d-sedan.jpg

rekord-b-2d-sedani.jpg

rekord-c--2d-sedan.jpg

rekord-c-2d-sedan-myos.jpg

rekord-c-3d-caravan.jpg

rekord-c-caravanit.jpg

rekord-c-champion.jpg

Rivi1.jpg

Rivi-2.jpg

Sm_rivi1.jpg

admiral-b.jpg

Paluu kuviin.

© Jyrki S / Mikael K / Petteri A