Nostalgiaa, kiiltoa ja ajan havinaa..

 

Kerho järjesti jälleen Oulussa ' nostalgisten Opelien' näyttelyn yhdessä paikallisen Opel merkkiliikkeen kanssa. Tapahtumapaikkana toimi Oulun Autoliike, ja paikalle ilmaantuikin ajoneuvoista kiinnostuneita aamun alettua siirtymään keskipäiväksi jo ihan mukavasti.

Kalustona toimi pääosin paikallisalueelta kasaantunutta Opel valikoimaa, mutta Timo SR urheasti saapui paikalle yli 230km päästä wanhalla Opel Kapitänillään. Aamun vesisateiden johdosta välillä jopa oli jännittänyt riittääkö puhti noissa keskeltä ylös taipuvilla lasinpyyhkijän varsilla. Mutta toimivathan ne :-)

Aamulla kädet saivat touhutakkin oikein urakalla, lähes joka auton matka vei halki pesuhallin jotta matkan kurat ja pöly saisi huuhdottua pois.

Kalusto koostui Opelien lisäksi myös ameriikan mantereen merkkituotteista, paikalle kutsuttiin mm. Fiiniäkin fiinimpi El Camino vuodelta -69, ja jo aiemminkin mukana esiintynyt kelta/musta -68 Camaro.

Opelit koostuivat A-kadetista lähtien aina kolmeen GT:hen ja välille mahtui A ja B mantat, A-Ascona, B-Commodore Cpé, C-Rekord Cpé, ja kutsuttiimpas mukaan hieno Vauxhall PA Crestakin.

 

Päivä oli loppujenlopuksi lyhyt, mutta hieno, ja paikalla kävi jälleen uusia tuttavuuksia ihailemassa, ja kertomassa omista luomuksistaan, kenties noita vielä tapahtumissammekin nähdään.

Kiitoksia kaikille paikalle saapuneille ja näytteille asettajille.

Jyrki S

Kuvat näyttelystä.

Historic Ascona-A ralliauto, sekä Historic luokan rata Kadett-B

Vauxhall PA Cresta

Opel GT 1970


 

Rekord-C Coupe, ja Opel Commodore-B GS Coupe

   

Opel GT -69, alkujaan Oulun Autoliikkeen esittelyikkunassa ihmetellyt yksilö.

  

Manta-A 1900, 1974

 

Opel GT 1793


   

Manta-B -87 ja Opel Kapitän 58/59

  

Chevrolet Camaro Coupe -68, Chevrolet Chevelle EL Camino 396 SS -69 ja Buick Le Sabre 

Opel Kadett-A


 


Paluu