"Nostalgiasta tulevaisuuteen"

Oulu 8-9.6.2002

 
 

 

 

Kerhon 2002 kesän aloitustapahtumaksi päätettiin järjestää autonäyttely joka onnistuttiin sulauttamaan yhteistyössä Oulun Autoliikkeen kanssa kesäkuun alkupuolelle uuden C Vectran kampanjoinnin yhteyteen.

Vahvasta GM suuntauksesta johtuen mukaan päätettiin ottaa myös ameriikan tuliaisia ja kokoonpanon selvittyä näyttely olikin mukava seurattava nimittäin vanhat Opelit tuntuivat kiinnostavan suurta yleisöä hyvinkin suuresti...

Mukaan saapui paikallista kalustoa mutta myös kauempaa saapui kerholaisia viettämään iltaa kauniin lähikunnan Limingan maisemissa. Kauimmainen ajomatka taittui 600km päästä joten autot olivat taas koetuksella ja itseasiassa jopa niin koetuksella ettei toisen mukanaolleen kaunokaisen matka taittunutkaan ihan samoilla tulilla kotia kohti. Ikävänä tapahtumana nimittäin seurueen eteen loikkasi hirvenvasa eikä törmäystä voinut kuin lieventää, osuma oli väistämätön. Henkilövahingoilta kuitenkin onneksi vältyttiin.

 

1,2x1,5 metriä :-) Mutta olimme varanneet hulppean "12 hengen" majoituksen keskeltä lakeuksia jotta pääsimme keskustelemaan lauantain jälkeen päivän tapahtumista sekä muutenkin jälleen perehtymään nostalgiatunnelmissa Opelin sielunelämään eri ajoneuvojen kera.

Paikalle alkoi pikkuhiljaa kertymään ihmisiä ja kokonaista kaksi opelistia piti seuraa toisillensa jotta paikalle eksyneillä ihmisillä olisi riittänyt seurattavaa komean C-kadetin sauhutessa vielä tunti sitten loppuneen huikean ajosuorituksen päätteeksi ;-) Seuraksi liittyi vielä GM sukulaisiakin yhtä rohkeasti kuin sukulaisensa ameriikassa :-)

 

Cool...;-) Huolimatta epäonneniskusta ilta oli kuitenkin mukava eikä päivän muita kulkineita monine muine asioineen suinkaan sivuutettu vaan jälleen joukossa Opelistit tiivistyy ja niin osat kuin puhelinnumerotkin sinkoilivat ja jatkotoimenpiteitä suunniteltiin positiivisissä merkeissä.

Paikkansa löysivät uudet ovipellit, verhoilut ja moni muukin osa ja visiointeja jatkettiin pitkälle yöhön.

 Mutta sen enemmittä puheitta minä kiitän kaikkia näyttelyyn tavalla tai toisella osallistuneita ja odotan innolla kesän uusia tulevia rientoja ympäri Suomenmaan.

K u v a g a l l e r i a a n . . .

Jyrki S

 


 

 

 

 

 

Paluu