Yhteystiedot


Opel 60's & 70's Club Ry on virallinen rekisteröity yhdistys  60 ja 70 luvulla tuotantoon tulleille "Opel malleille".

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia autoharrastetoiminnan piirissä ja edistää jäsentensä tietojen ja taitojenkin karttumista Opel-autojen historiaan ja teknisiin ominaisuuksiin liittyen.

Tarkoituksena on myös saattaa autot/autojen omistajat yhteen  kerran tai kaksi kesässä. Jatkossa jopa useamminkin. Kokoontumisia pyritään järjestämään muidenkin vastaavien kerhojen, tai jonkin toisen tapahtuman kanssa samaan aikaan samassa paikassa, jolloin mielenkiinto niin kerhon jäsenten, kuin varmaan muidenkin osalta on taattu. Onhan paikalla sankoin joukoin silmiähiveleviä muotoja Russelheimista. Esimerkkeinä mainitsen vaikkapa kiihdytysajot, historic rallit, tai vaikkapa jokin rompetori.

Kerhon tarkoituksena on myös saada "aarteet" liikenteeseen ja yhdistää tietoa ja taitoa yhteen paikkaan, kerhon sivuille. Kaikki "ylimääräiset" osat voi myydä kerhosivujen "aarrearkun" kautta, samoin kuin sittenhän sieltä saattaa löytää sen kauan kadoksissa olleen merkin siihen lokasuojan reunaan...mikäli juuri sinulla on jotain kauan hyllytilaa vienyttä opel-materiaalia jolle käyttötarkoitusta ei tahdo löytyä, tai tarvitset materiaalia omaan projektiisi, ilmoita siitä.

Kerhon jäseniksi otetaan 60 ja 70 luvuilla tuotantoon tulleita Opel autoja, ja tietysti omistaja/perheenjäseniä. Edellytykseksi on kuitenkin asetettu että oikean ikäluokan auto on olemassa, tai vähintäänkin projektivaiheessa. (Mikäli kuitenkaan autoa ei jostain syystä ole, mutta halu kerhoon pääsyyn on suuri, jonkin toisen jäsenen suositus asiassa auttanee ...) Mikäli juuri Sinä haluat jäseneksi, ota yhteyttä jäsenkaavakkeen kysymysten puitteissa.

Jäsen voi tehdä itse autostansa (tai autoista) jutun yksinkertaiselle jäsensivustollemme ladaten kuvat omalta koneeltansa. Mahdollisuuksien mukaan pitempiäkin juttuja julkaistaan. (ps. emme välttämättä julkaise tarinoita omasta rakkaasta perintökalleudestasi joka savuttaa, on saanut hieman normaalia enemmän kuhmuroita kylkeensä, tai on maalattu miranolilla naapurin pellolla viljasiilon vieressä...)

Kerhoa kehittyy koko ajan, eikä aika toistaiseksi ole käynyt pitkäksi :-)

Huomaa: Rekisteröityessäsi forumin käyttäjäksi et pääse etenemään ennenkuin olet syöttänyt sinne haluamasi käyttäjätunnuksen, haluamasi salasanan ja syöttänyt varmistuskoodin jota saatetaan kysyä jotenkin hölmösti. Ongelmatapauksissa käänny ylläpidon puoleen.
Foorumin ylläpito löytyy sähköpostilla osoitteesta forum (at) opel6070club.com

 

 

 

 

Yhteystiedot