Opel autonäyttely Järvenpäässä 7-8.9.2002


 

 


Jälleen on yksi Opelien parissa vietetty viikonloppu takanapäin.

Vaikka varoitusaika vanhojen Opelien saamiseksi mukaan AutoToivosen viikonloppunäyttelyyn oli melko lyhyt, tapahtumaa voi pitää kaikin puolin erittäin onnistuneena ja mielenkiintoisena syystapaamisena.

Liikkeen sisätiloihin sijoitimme jo perjantaina neljä vanhempaa Opelia koko viikonlopun ajaksi, joista kolme (C Rekord Coupe sekä B Kadett farmari ja coupe) oli kerhomme jäsenten ja neljäs oli lähiseudulta mukaan saatu -57 umpikylkinen Olympia farmari.

Melkoinen peli muuten, 48tkm ajettu alkuperäiskuntoinen harvinaisuus!

Lauantaina ja sunnuntaina liike oli avoinna 10-14, ja tuona aikana liikkeen pihalla oli nähtävissä aurinkoisessa säässä jos jonkinlaista yrityksen normaalikalustosta poikkeavaa Opelia... Ja kaiken maailman omituisia höpöttäjiä, jotka kehtasivat vielä myöntää omistavansa jonkun noista tai vastaavista omituisuuksista! icon_mrgreen.gif

Lauantaina paikalla oli kokopäiväisesti mm. Coupe C Kadett, B Manta, pari B Asconaa (joista toinen oli 2,8i ja toinen 120tkm ajettu 1,9 automaatti), A Monza, kilpailevan kerhon jäsenen Coupe D Rekord, muutama C Rekord (sedaneita ja farmari) ym. ym.

Sunnuntai jatkui samoissa merkeissä hyvässä säässä, tosin kaluston vaihtuessa hieman: suurin osa lauantain autoista oli yhä paikalla , mutta pihalla olivat myös esim. B Kadett ja C Rekord coupet.

 

Tapahtuma oli Autotoivosen puolelta TODELLA hyvin hoidettu ja järjestetty, heitä ei voi kuin kiittää ja kehua.

Yritykseltä ja yleisöltä saatu palaute oli kaikin puolin positiivista, ja myyjät olivat erittäin hyvin mukana ja kiinnostuneita vanhemmasta kalustosta. Kenties olemme Autotoivosella myös ensi vuonna näyttelemässä wanhoja Opeleita.

Lopuksi ei voi sanoa kuin erittäin suuret kiitokset teille kaikille mukana olleille Opelisteille jotka mahdollistitte tapahtuman onnistumisen.

©Kim K, (Jyrki S) 

 

Kadet B Coupe 1100 SR Manta-B ja Kadett B Ascona-B Asconan alkuperäistä sisustaa
Virhetöntä takaistuinta. Ascona B 2,8 Kadett C Coupe Rekord D Coupe
Kadett B Caravan Manta B Monza A1
Rekord C Coupe, kunnostuksen alla. Rekord C Caravan C Rekordeja Rekord C Sedan
Ensimmäisenä Olympia -57 1700 Rekord Coupe, Kadett B 1100, Kadett B Caravan

Paluu...